keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Nyt on hymy hyytynyt: olen jo muutaman päivän ihmetellyt, miksi parvekkeella sinne mennessäni on ainakin yksi ellei useampi ampiainen. Ja ovat lisäksi sellaisia, etteivät millään huitomisistani huolimatta lähde ikkunasta ulos. Tänään se sitten selvisi: korituolin, jossa aina istuskelen, alla on ampparipesä! Siis se on kiinni pohjassa. Tuoli jäi kumolleen, kun syöksyin sisälle. Netistä hain ohjeita, miten se hävitetään, ja illalla käynnistyy säälittä pesänhävitysoperaatio... 
Tuhon oma):
Seurapiiriuutinen (VARATTU)
 Sitä jännityksellä odotellessa värkkäsin pari ATC-korttia... toisessa on myös pesä ;)
Lomaromanssi (VARATTU)

8 kommenttia:

  1. Hienot on kortit!:) Hui kauhea niitä amppareita! Meille on tullut parvekelaseista huolimatta toukokuussa muutama sisään, parvekkeelle asti onneksi vain. Tulevat kai poistovesiputkesta. Epäilen, että lähikuusessa on pesä, onneksi ei ihan vieressä sentään. Jussi hoitaa aina sankarillisesti tappo-operaatiot.;)

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, atc-kortteja :) Mahtavat kortit olet tehnyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taija kommentista:) amppariongelmakin on nyt poistunut, samoin yrttini parvekkeelta, nyyh. unohdin ne raid-torjuntaoperaation ajaksi sinne. no, kasvatetaan uusia... kävin sivuillasi: kauniita kortteja olet tehnyt. kurkin toistenkin... kivaa juhannusta!

      Poista
  3. Pesä kannattaa todella hävittää. Ihania kortteja olet taas askarrellut. Mukavaa Juhannusta Sinulle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos enkuli ja hyvää juhannusta! Netissä neuvottiin Raidilla tuhoamaan asukit. Tehty on ja uskaltaa taas oleilla siellä. Parvekeikkunoita en uskalla vielä pitää auki, etteivät tule kostamaan....;)

      Poista
  4. Jo ovat paikkaan pesän tehneet :) Iloista juhannusta sinullekin !

    VastaaPoista
  5. Minä varasin Sinulle Onnea kortin. Haluaisin nämä molemmat atct. Tein tänään uusia kortteja. Löytyisikö niistä mitään sopivaa vaihtoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitoin viestin blogiisi, siellä oli aivan upeita kortteja tarjolla:)

      Poista

Thank you for the time you take to leave the comment.
Kiitos ajastasi, jonka käytät kommentin jättämiseen.