sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Art Journal page


Tässä on nyt elämäni ensimmäinen "altsu". Ainakin Leilan tekemien sivujen perusteella oletan, että siitä on kysymys. Sattui löytymäään tavaroista 
10 cm x 15 cm kokoinen kierrekansio ja siihen ajattelin tehdä sivuja ja aukeamia, jos jatkossakin innostusta riittää.
Löytyi vielä sivuille sopivan kokoiset tyttöjen kuvat (Hidden Vintage Studios), joten niillä nyt tämä ensimmäinen aukeama tehtiin.
Ei tässä kesä teemaa juurikaan muuten ole kuin siinä, että tytöillä on uudet kesämekot päällään :)
Taustana käytin lautasliinasta sommittelemaani kuvaa ja liimasin sen sivuille. Sitten vähän pitsiä, washi-teippiä ja tyypillisesti
AJP-sivuille kuuluvaa tekstiä.
*****
My first Art Journal Page ever.
The size of one page is 4x6 inches. I made a simple double page spread.
The background is made from a napkin. Then I added the girl clippings (Hidden Vintage Studios) and some pieces of lace and washi tape.
The tekst tells that the one of the girls wants to become a beauty queen and the other a goalkeeper D

15 kommenttia:

  1. Siis niin IHANA!!!!!Tyttöset kesämeikoissaan ja kaikki muutkin niin hienosti tällätty sivuille.
    Olipas mukavaa kun tulit Sirkkis mukaan tähän altsuilemaan:)
    Hyvää alkavaa viikkoa...pari työpäivää ja sitten tämäkin mumma laittaa kesämekon, satoi tai paistoi:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Leila, hyvää alkavaa viikkoa ja lomaa!

    VastaaPoista
  3. Wau miten upea Altsu täälläkin. Minäkin haluaisin aloittaa oman Altsuni. Pitää vain läytää tunteja jostain itselle lisää. Huomenna alkaa työt.

    En ole vielä kiittänyt upeista korteistasi ja extroistasi. Siis aivan ihanan ihania. Tulivat perjantaina jo. Minulla oli kiire viikko Mimosan kanssa, joten laitan omat korttini tänäiltana kuoreen ja huomenna postiin. KIITOS IHANA SIRKKIS

    VastaaPoista
  4. Kiitos itsellesi enkuli. Tiedän, että ihanuuksia on tulossa. Mukavaa uutta viikkoa sinulle xxx

    VastaaPoista
  5. Pakko vielä nauraa tässä ääneen. Minä olen laittanut nyt viestiä antaessani täpän, että nään vastauksen kommenttiini. No seurauksena on se, että nään kaikki tämän postin kaikki tulleet kommentit ja myös vastauksen esimerkiksi kysymykseeni omassa sähköpostissani. Ruuhkahan siitä tietenkin tuli sähköpostiini. Nyt sitten olen vastauksen saatuani peruutellut viestien seurantaa ja kun painan tekstivaihtoehdot kohtaa saunalahdesta tulee seuraamisen poisto mahdolliseksi. Teksti hyppääkin antamani viestin blogiin ja joudun joka kerta kirjautumaan uudestaan saunalahteen. HMMM Monimutkaista, mutta JEE, olen nähnyt vastaukset sähköpostissa. Laitan siis täpän tosi tosi tarkkaan harkiten tästälähtien (minulla on poistettavia seurattavia sivuja 6 saunalahden sivullista vielä):D

    VastaaPoista
  6. Lisäys vielä, minä siis laitan täpän kun annan toiselle kommentin, ja tästä seuraa edellämainittu. Sinun viestisi tuli perille. Kiitos

    VastaaPoista
  7. Juu, kommenttia lykkää sähköpostiin ja peruuttaminen on just tuollaista kirjautumis putkea,mitä kirjoitit. Liian monimuktaista ja työlästä mun aivoille:DD

    VastaaPoista
  8. I love the lace trim and fantastic vintage elements here- wonderful art journal pages and they flow together so nicely too Sirkkis!

    Lori

    VastaaPoista
  9. This is just gorgeous a journal to be proud of!

    VastaaPoista
  10. Your first art journal page! - what a success, then! So many nice images, including the kittens and the lace. It's attractive and good fun, Sirkkis.

    VastaaPoista
  11. Lovely pages, Sirkkis, your journal will be a real treasure with all your amazing art!!

    VastaaPoista
  12. Aivan ihanat sivut. Siitä se alkaa ja näitähän voi tehdä sillin kuin huvittaa. Oma altsuni on taas ollut lepotilassa :)

    VastaaPoista
  13. Oi täähän on tosi hieno ja idea kierrevihkon käytöstä. Olen aina pohtinut että miten voisi tehdä "kirjaa" kun itsellä ei ole sitomistarpeita, tässähän tämä ratkesi ihan kertaheitolla:))

    Rentouttavaa juhannusta:-DD

    VastaaPoista
  14. Ihana toi sun Art Journal kirjasesi ! Olen itsekin aloittelemassa tällaista, en ole koskaan aikaisemmin tehnyt sitä...Olen katsellut kuvia näistä ja mua ihmetyttää, että miten tollaseen valmiiseen kierrevihkoon saa ton paperin myös tuonne kierteiden alle ?

    VastaaPoista
  15. Kävin blogissasi kertomassa, että siinä onkin aika näprääminen saada uusi sivu vanhan päälle. Mutta konstithan on monet, sanoi entinenkin eukko...;)

    VastaaPoista

Thank you for the time you take to leave the comment.
Kiitos ajastasi, jonka käytät kommentin jättämiseen.