tiistai 24. tammikuuta 2012

Nyt voin olla hiukkasen ylpeä itsestäni: aamuväsykyksestä huolimatta sain energiaa lähteä kuntopiiriin uimahallille. Kyllä kannatti, olo on mitä parhain.
Uutiset kertoivat juuri, että aurinkomyrsky on tulossa maapallollemme niin voimakkaana, että joitain lentoreittejä, jotka kulkevat lähellä napapiirejä, joudutaan siirtämään. No, eiköhän vanha pallomme kestä nämäkin myrskyt ;)

Jatkan nuoruusmuisteluita, kun vauhtiin pääsin. Palaan vuoteen 1958, jolloin luokkamme valmistui keskikoulusta. Osa jatkoi samassa koulussa lukioon, minä muutin kauas toiselle paikkakunnalle jatkamaan kolunkäyntiä.
Kului 50 vuotta.  Yllättäen sain puhelinsoiton eräältä entiseltä luokkatoverilta, joka ilmoitti ensimmäisestä luokkakokouksesta. En ollut tavannut ainuttakaan heistä 50 vuoteen ja teki tiukkaa muistaa edes kaikkien nimet. No tapaaminen alkukankeuden ja uudelleen tutustumisen jälkeen oli todella hauska ja juttua riitti. Oli mielenkiintoista havaita, että pikku hiljaa alkoi huomata ihmisissä samoja kouluaikaisia piirteitä: luokan rohkeimmat ja aktiivisimmat ottivat nytkin ohjat käsiinsä,  hiljaiset olivat edelleen hiljaisia. Ihminen ei siis juurikaan muutu 50 vuodessakaan kuin ulkonäkönsä puolesa. Luokkakuvakin tietysti otettiin. Se julkaistiin peräti paikallislehdessä;)
v.1958
v.2008

Niin se aika kuluu, mutta muistot kuitenkin palaavat pienen verryttelyn jälkeen. Tästä ATC-kortistani löytyy niitä elementtejä,  joita useimpien  teini-ikään liittyy.

Still loving you

Ei kommentteja: