keskiviikko 14. maaliskuuta 2012


 
Joskus on hauska tehdä ATC-kortteja kierrätysmateriaalista.
Kotilaiskalla huomasin olevan kiva kierrätyshaaste 3/12, johon tein nämä kortit.
"Natural Bites" -kortissa on vaadituista 3 elementistä maitotölkki - mainos - mauste. Pizzamauste kruunaa Mansikin luonnonmukaisen appeen ja  korvan takana on vieläkin ihanalle tuoksuvaa vuosia sitten kuivattamaani minttua;) Korttipohjana on roskiin siirretty epäonnistunut leimailupohja.

"Recovery":ssa on mainos - makarooni - mauste. Mausteita on peräti 4 erilaista: kanelitanko esittää puuta, mintunlehti ja neilikka puunlehteä, lisäksi  puun juurella on ihanaa Välimeren yrttiseosta. Neilikka kukkii myös "esiintymislavalla". Uskonette, että apinaherraa ympäröi huumaava tuoksu ;)  Vielä ehostin makaroonikeppiä heiluttavan herran kasvoja kevyellä päivämeikillä: hieman huulikiiltoa ja luomiväriä. Ai juu, vielä tippa kynsilakkaa pisteeksi iin päälle;)
Että tällaista luovaa puuhastelua tänään. Syy miksi mausteet ovat kaapissani vanhentuneet ja joutavat "kierrätykseen" on se, että en voi niitä käyttää, koska olen lähes kaikille niille allerginen. Nyt tuli siivottua vanhat roskiin!

2 kommenttia:

kotilaiska kirjoitti...

Kiva kiva uus "roskisdyykkari" uskaltautunu mukaan!! Ja heti tosi kivoja ideoita. Lehmä on suloinen kertakaikkiaan ja apina on hassun hauska.
Kiitos osallistumisesta ja onnea arvontaan.

Funchal kirjoitti...

Mainiot kortit. Lehmä on suorastaan kaunis kaikkine kukkaisniittyineen ja apinanruipelo sopii tekstinsä kanssa hienosti yhteen. Komia määrä on mausteitakin mukana.