sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Heräsin tänä aamuna tavallista aikaisemmin - lieneekö johtunut siitä, että aamuaurinko pääsi kurkistamaan kaihtimien raoista. Siis vihdoinkin tulossa aurinkoinen päivä! Eihän sellaista päivää sovi nukkua olemattomiin. Heti ylös ja viimeiset unenrippeet pois silmistä espresso-kupillisella.

Travelling Lady
Sitten koneelle, missä päivitin vaihtopakka-sivuni ja lisäsin sinne myös Skinny-korttejani. Kuulemma niitäkin vaihdetaan ATC-korttien tavoin. Kauaa en koneella viihtynyt, vaan lenkkikamppeet ylle ja ulos. Aurinko paistoi ja linnut lauloivat riemuissaan. Suuntasin tutulle Rantaraitille, ja siellä muutama reipas ulkoilija tuli jo vastaan. Rantaraitti oli nyt kokonaan lumeton. Kaitalahti ei vielä ollut jäätön, mutta suuria sulia paikkoja jo näytti olevan. Sitten näin ensimmäisen joutsenpariskunnan saapuneen tutulle pikku luodolleen. Siellä niitä on joskus kolmekin pariskuntaa poikueineen sulassa sovussa. Niiden saapuminen viestii aina sitä, että kevät on todella käsillä ja kesäänkään ei ole enää pitkää aikaa.
Kun tuttu lenkki oli tehty ja suihku virkistänyt ja viilentänyt, niin ei kun korttitarvikkeet esiin ja kaksi korttia syntyi hetkessä. Tein ATC:n Arjan reseptillä käyttäen pelikorttia Pajan Art # 118-haasteesseen, "Travelling Lady" on Skinny-kortti.
Forget

4 kommenttia:

Arja L kirjoitti...

Hieno atc-kortti ja myös tuo skinny ja edellisen postauksesi atc:t ovat kaunista katseltavaa.
Kiitos osallistumisesta haasteeseen.

Manumiina kirjoitti...

Hei, varaan toivomasi kortin sinulle. Laitoin sinulle jokin aika sitten s-postia ja kysyin siinä muistaakseni neljää korttia vaihdossa. Oletko saanut viestini ja oletko kiinnostunut niin monen kortin vaihdosta? Toki me voimme sopia vain yhdenkin kortin vaihdosta :)

sirkkis09 kirjoitti...

Hei, sorry mutta sinunkin meilisi on mennyt roskapostiksi. Vaihdan toki neljäkin korttia kanssasi, sinulla on niin kauniita kortteja. Käyn valitsemassa sivultasi ja ilmoittelen. Kun saan s-postissasi osoitteesi, lähetän kortit. Hyvää alkanutta päivää!

enkulin käsityöt kirjoitti...

UPEITA