keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Huh-huh, nyt se on aloitettu - ikkunanpesuoperaatio! Alan olla joka vuosi myöhemmin ja myöhemmin tämän, miten sen nyt sanoisin kauniisti, ei ainakaa mieluisan puuhan kanssa. Ja nyt kävi niin, että kun aloitan sen aina keittiöstä, niin homma lähti lapasesta, ja projekti rönsysi askartelunurkkaani, siitä sitten kaikkiin pintoihin, kaapin oviin...ei sentään kaapin sisuksiin.
Hyvähän se on, että homma tuli hoidettua näiltäkin osin, mutta rauhallisemminkin olisi voinut aloittaa. On nimittäin nyt aika vetämätön olo.
  Tässä on "Sirkkiksen kortti-corner". Talvella oli pakko saada tuo Jaffa-verho piristämään niinä harmaina päivinä. Muutenkin verhosta tulee mieluisia muistoja: kuuluin Jaffan mainonnan suunnittelutiimiin vuosia sitten.

Pidän muutaman päivän paussin ja jatkan sitten ikkunaprojektia uusin voimin :)

4 kommenttia:

  1. Söpö nurkkaus ja hu..niitä ikkunanpesu hommia.

    VastaaPoista
  2. Mullakin olisi vaikka mitä siivottavaa... Ikkunat olen hoidellut suihkeella, mitä kaupasta saa valmiina. Ei tosin vielä tänä keväänä. Ajattelin huoltaa itseäni tänään pitkästä aikaa, ja huomenna ehkä Jussin kanssa lomapäivän kunniaksi siivoilla. En ole vielä kertonut hänelle tätä suunnitelmaa.;)

    *syvä kumarrus* Jaffan mainontatiimiin kuuluneelle!:D

    VastaaPoista
  3. Viihtyisä nurkkaus ja ihanat verhot. Olen ihastunut Jaffan retro-tekstiileihin. Tulee mieleen lapsuuden kioskireissut.

    VastaaPoista
  4. kaunis, uusi pohja;)ihanaa, kun jaksat olla noin ahkerana. toivottavasti osuu mullekin kohdalle, kunhan kesäloma alkaa parin viikon perästä ...lämpöisiä kesäpäiviä!

    VastaaPoista

Thank you for the time you take to leave the comment.
Kiitos ajastasi, jonka käytät kommentin jättämiseen.