keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Nyt on hymy hyytynyt: olen jo muutaman päivän ihmetellyt, miksi parvekkeella sinne mennessäni on ainakin yksi ellei useampi ampiainen. Ja ovat lisäksi sellaisia, etteivät millään huitomisistani huolimatta lähde ikkunasta ulos. Tänään se sitten selvisi: korituolin, jossa aina istuskelen, alla on ampparipesä! Siis se on kiinni pohjassa. Tuoli jäi kumolleen, kun syöksyin sisälle. Netistä hain ohjeita, miten se hävitetään, ja illalla käynnistyy säälittä pesänhävitysoperaatio... 
Tuhon oma):
Seurapiiriuutinen (VARATTU)
 Sitä jännityksellä odotellessa värkkäsin pari ATC-korttia... toisessa on myös pesä ;)
Lomaromanssi (VARATTU)

8 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Hienot on kortit!:) Hui kauhea niitä amppareita! Meille on tullut parvekelaseista huolimatta toukokuussa muutama sisään, parvekkeelle asti onneksi vain. Tulevat kai poistovesiputkesta. Epäilen, että lähikuusessa on pesä, onneksi ei ihan vieressä sentään. Jussi hoitaa aina sankarillisesti tappo-operaatiot.;)

Taija kirjoitti...

Ihanaa, atc-kortteja :) Mahtavat kortit olet tehnyt!

sirkkis09 kirjoitti...

Kiitos Taija kommentista:) amppariongelmakin on nyt poistunut, samoin yrttini parvekkeelta, nyyh. unohdin ne raid-torjuntaoperaation ajaksi sinne. no, kasvatetaan uusia... kävin sivuillasi: kauniita kortteja olet tehnyt. kurkin toistenkin... kivaa juhannusta!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Pesä kannattaa todella hävittää. Ihania kortteja olet taas askarrellut. Mukavaa Juhannusta Sinulle

Ritu kirjoitti...

Jo ovat paikkaan pesän tehneet :) Iloista juhannusta sinullekin !

sirkkis09 kirjoitti...

Kiitos enkuli ja hyvää juhannusta! Netissä neuvottiin Raidilla tuhoamaan asukit. Tehty on ja uskaltaa taas oleilla siellä. Parvekeikkunoita en uskalla vielä pitää auki, etteivät tule kostamaan....;)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Minä varasin Sinulle Onnea kortin. Haluaisin nämä molemmat atct. Tein tänään uusia kortteja. Löytyisikö niistä mitään sopivaa vaihtoon.

sirkkis09 kirjoitti...

Laitoin viestin blogiisi, siellä oli aivan upeita kortteja tarjolla:)