tiistai 9. huhtikuuta 2013

Outoja asioita

Eipä ole koskaan aiemmin lenkkipolullani ollut näin monenlaista tien pintaa.  Sauvojen piikkien kumitulppia pitää useaan kertaan vaihtaa on/off-tilaan.Vakio sauvakävelylenkkini on n. 4 km ja ensin on pieni pätkä asfalttipäällystettä, joka on nyt sula. Sitten alkaa kävely/pyörätie, joka on hiekkapäällysteinen ja on nyt osittain sulanut, mutta osittain vielä luminen ja jäinen. Kun Rantaraitti alkaa se on suurimmalta osin lumipeitteinen, mutta aivan meren rannassa on paikkoja, jotka ovat päivällä sulaneet ja muuttuneet yön aikana jäisiksi ja liukkaiksi. Varovainen pitää olla. Kun lähden takaisin päin Rullavuoren juurella kulkevaa polkua, on se aivan luminen ja lunta tuntuu olevan paksulti joka puolella. Maisema on täysin talvinen.
Outoja asioita on tässä juuri valmistuneessa digeilyssänikin. Se on ollut keskeneräisenä jo jonkin aikaa. Melkein kaikki elementit siinä ovat freebies-materiaaleista, joita olen keräillyt pikku hiljaa.

 
Hyvää päivän jatkoa kaikille :D


8 kommenttia:

RaijaAnnikki kirjoitti...

Outoa aikaa on ollut tämä kevät tähän asti. Hieno korrtisi.WAU!

Tanja kirjoitti...

Meillä on piha kuin talvella kuunaan, ei pälvi paikkaa missään. :( tiet ovat onneksi jo sulat! Ihania kortti!

sirkkis kirjoitti...

Kiitos tytöt :) Odotellaan, odotellaan, ensi viikon aikana pitäisi tulla jonkinlainen lämpöaalto ja 10 asteeseen jo päästään, siis +asteita:D

Arja L kirjoitti...

Kivoja elementtejä digeilyssäsi,tykkään!
Omalla juoksulenkilläni on jo pääsääntöisesti kesäkeli, mutta joitain varjopaikkoja on petollisessa jäässä.Mutta pihallamme on vielä isot kinokset ja voisi vaikka pulkalla lasketella :)

Selma kirjoitti...

Hienoa digeilyä jälleen. Meillä on täys talvi, isommat tiet sulia, mutta pienemmät ihan jääpintaisia. ja lunta lunta, että ei kellariin pääse kuin lumikengillä.
Koneelle kertyykin pikkuhiljaa aikamoinen kuvagalleria näistä feebiestä, ainakin mulla ja sittenkään ei löydy sopivaa kuvaa kun jotain alkaa säheltää :)

sirkkis kirjoitti...

Kiitos kehuista. Parhaillaan yritän saada jotain järjestystä kuvilleni. Tulee tallennettua sinne sun tänne muka kiireessä - paljon enemmän nyt menee aikaa, kun yrittää jäljittää niitä...
Toivotaan, että sitä lämmintä tulee ensi viikolla!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Minun takapihalla on lunta 25 - 30 cm, joten talvikengät on vielä käytössä. Tiet ovat jäisiä (osin sulaneilla pälvillä). Olen menettänyt toivoni kesän odotuksen suhteen. Ihanan digeilyn olet jälleen tehnyt. Suorastaan taianomaisen. Mukavaa päivää Sinulle

sirkkis kirjoitti...

Kiitos enkuli, samaa toivotan sinulle ja usko pois vappuna saat vaihtaa pikkukenkiin:D