maanantai 13. toukokuuta 2013

Kukkis Anne tuli taloon

Ihana kukkakauppa avattiin yhteen taloyhtiömme liikehuoneistoista.
Avajaiset olivat 9.5. kahvitarjoiluineen. Liike ei ole vain kukkakauppa, vaan  siellä tehdään sidontatöiden lisäksi myös viher- ja sisustus-suunittelua. Lisäksi sen yhteydessä toimii Lempidesign, joka suunnittelee, valmistaa ja myy ihastuttavia käsinpainetuista luonnonmateriaaleista ommeltuja sisustus- ja keittiötekstiilejä.

Otin näyteikkunoista muutaman kuvan ja valitettavasti lasi heijastaa kuviin myös vastapäisen taustan ja liikenteen. Tässä kuitenkin yksi.
Kukkia on nostettu myös liikkeen ulkopuolelle ja niistä sain parempia kuvia. Ihanat ruusut olivat sisällä, joten niitä ei ole tässä.
 
Esimerkki Lempidesignen tuotteista: käsinpainetut tyynynpäälliset 100% pehmeää pellavaa. Jokainen tyyny on esipesty (kutistettu) luonnonmukaisella pesuaineella, seulapainettu sekä lämpökäsitelty kestävyyden takaamiseksi.
 

4 kommenttia:

Arja L kirjoitti...

No huhhuh, oletpa saanut "Waaarrrallisen" naapurin :D
Vitsi vitsi, siis mielettömän ihania tuollaiset kaupat, mutta saattavat silloin tällöin rahapussin sisältöön vaikuttaa vähentävästi. Tosin vastalahjaksi saa iloa ja hyvää mieltä. Olen kovasti herkkä tuollaisille kaupoille ;)
Onnea ja menestystä yrittäjälle!

RaijaAnnikki kirjoitti...

Ihanaa. Minun olisi kyllä vaarallista käydä siellä.Ihailllahan aina saa mutta kun juuri nyt nuo kukat kiehtoo niin paljon. Kaunista uutta viikkoa.

sirkkis kirjoitti...

Ihaileminen on sentään ilmaista :D
Nyt kun on parvekekukkien istutusaika, niin saan niitäkin kätevästi läheltä. Kiitos kommenteista ja aurinkoa ja hyvää mieltä alkaneelle viikolle teille Arja ja Raija Annikki!

Manumiina kirjoitti...

Meilläkin on "oma" kukkakauppa naapuritalossa. Minusta on jo tullut kukkakaupan vakioasiakas tässä vajaan vuoden aikana, jonka olemme kerrostalossa asuneet. Kun olisi vielä se pieni maitokauppa naapuritalossa, niin olis ihan täydellistä :)
Kukat ovat kyllä aina niin ihania!