sunnuntai 16. joulukuuta 2012

No onkos tullut kesä nyt talven keskelle?


Onkos tullut kesä?
Skinny

 
Aloin tänää laittaa niin kutsutusti pillejä pussiin eli siivota askartelutarvikkeet joulukiireiden tieltä odottamaan rauhallisempia aikoja.
Kuikas sitten kävikään: radiosta tuli  Jake Nymanin toimittama
Tähtisumua-ohjelma ja mm.  nostalgiset ikivihreät  
 Kadun aurinkoisella puolella/On the sunny side of the street ja
Sateenkaaren tuolla puolen/Over the rainbow.
Ei auttanut muu kuin tehdä vielä yksi kortti tästä jo tutuksi tulleesta "ajattelijasta", kun aatokset väkisinkin siirtyivät kesätunnelmiin.

6 kommenttia:

Arja L kirjoitti...

Ihastuttava kortti!
Itsekkin olen laittamassa "pillejä pussiin",eli ennen joulua ei enää ole aikomus askarrella kuin yksi pikkujuttu. Lapioimaan saa ruveta roskia verstaan lattialta ja pöydiltä!!! Aivan kauhea siivo:((

sirkkis09 kirjoitti...

Kiitos Arja! Lisäksi askartelujen siivoamisen tekee vaikeaksi, kun on oppinut, ettei kannata juuri mitään poiskaan heittä. Jäkeen päin aina harmittaa, kun huomaa, että olisi kuitenkin ollut käyttöä jollekin pois viskatulle. Siivoaminen kannattaa kuitenkin aina: sitten löytää paremmin etsimänsä. Jatketaan sortteerausta...;)

Selma kirjoitti...

Siivottu on täälläkin koko päivä ja jää nähtäväksi vieläkö ehtii mitään askartelemaan ja malttaako olla askartelematt. Niin ihanan kortin olet pyöräyttänyt kuitenkin, että oksat pois :) Iloisia joulusiivouksia sinnekin :)

tarja.o kirjoitti...

Aivan ihana kortti:)) Mukava kuulla että muillakin on askartelu pöytä sotkuinen:) Minä kun olen luullut että kaikilla muilla on kaikki tip top järjestyksessä! Siivousta olen minäkin aloitellut!

Arja L kirjoitti...

Onni oli suosiollinen sinulle Askartelupaja haastaa-arvonnassa. Pieni palkinto tulossa,mutta laittaisitko osoitteesi s-postiin arja.lavonius (ät)hotmail.com
Onnittelut!

Sanna kirjoitti...

Kesä ei ole todellakaan tullut talven keskelle! Kyllä nyt lunta riittää ja myös pakkasta; pitkästä aikaa todella valkea joulu myös täällä etelässä. Toista oli vuosi sitten Brasiliassa. Kesä oli talven keskellä, mutta silti musiikkina soi kauppakeskuksissa let it snow ... Minä tein tänä aamuna viimeisen joulukorttini ja aion myös ruveta askartelunurkkani siivoushommiin :)