maanantai 26. elokuuta 2013

Leimailua/Stamping

Käytin vanhaa leimasimilla ja -musteilla tekemääni korttia viimeiseen digeilyyni ja se sai kaivamaan vanhat leimasimet ja leimavärit esille.
Artisans 2

Symbols

Best moments
Tein kolme ATC-korttia, joista kahteen ensimmäiseen käyti vain leimaustekniikkaa: leima- ja liituvärejä ja pohjat väritin Distress inkeillä.
Kolmannessa korttipohja on valmiiksi kuvioitua paperia ja tyttö leike, muut elementit olen leimaillut.
*****
I made three ATCs using stamps, Distress inks and chalks on the first two of them. The third card's background is patterned paper and the girl is clipping. Other elements I stamped.

Kortit jäävät omaan arkistoon/Cards are not available.

5 kommenttia:

Selma kirjoitti...

Ai että on hienot leimatut kortit. En ole raskunut leimasimia juurikaan hankkia, joitakin olen saanut ja lehden mukana tullut, mutta musteita pitäisi olla myös. Monen laista tähän kortteiluun joutuisi hankkimaan, mutta saas nyt nähdä kuinka käy :) Vielä olen kitkutellut ilman :)

Tuossa edellisissäkn on aivan ihania digeilyjä ym. juttuja. Olet ollut ahkerana!

sirkkis kirjoitti...


Kiitos Selma ja kiitos saksista:) Ne saivat käyttämään juuri noita leimoja. Ei minullakaan paljoa leimoja ole. Ihan kortteiluharastuksen alussa niistä mitään tietämättä, ostin muutaman ja harjoittelin. Siten jäivät pitkäksi aikaa laatikkoon.
Kiva vaihteeksi taas tehdä jotain niilläkin.

Kirsti kirjoitti...

Todella hienot kortit.
Leimasimia olisi kiva osata käyttää enemmän, juuri noin, että saisi koko kortin tehtyä pelkästään leimasimilla.

Christine kirjoitti...

I love your ATCs, especially the second one.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Wau että onkin upeita. Pitääkin kaivella leimasimet esille. Harvoin tulee leimailtua ja keskityn ehkä liikaakin väreihin.