tiistai 1. lokakuuta 2013

Your Dream View/Unelmien näkymä

from your window is asked to show at Collage Obsession Challenge
My dream view is very modest. It's only a simple garden view. There are flowers and plants which are easy to grow. It's not formal, but natural. There I could sit and read in piece or look at birds and little cute animals. I hope you can find out from my collage what I mean. Now I have not any kind of garden outside my window.
I composed my collage from a magazine picture adding digitaly in PSE window frames, curtains and other little elements.

Click, please
Haasteessa pyydetään näyttämään, mitä haluaisit näkyvän ikkunastasi. Minun unelmanäkymäni on hyvin yksinkertainen puutarhanäkymä.
Siellä kasvaa kukkia ja kasveja, jotka ovat helppohoitoisia. Puutarha olisi luonnonmukainen ei kaavamainen. Siellä voisin istua rauhassa lukemassa tai katsella lintuja ja pikku eläimiä.

Tein kollaasini aikakauslehtikuvasta. Lisäsin kuvaan ikkunapuitteet, verhot,
 ja muut pikku elementit digitaalisesti PSE:ssa.


7 kommenttia:

Kirsti kirjoitti...

Suloinen ja viihtyisä paikka! Tuolla olisi ihana juoda päiväkahvit. Kaunis!

Diane kirjoitti...

Wow-- really pretty! I could go for a view like that too! Like the birds, frog, etc. Fun additions.

Silkku kirjoitti...

Ihana paikka:)
Kyselit sen solumuovin perään, itse ostin Etolasta oli metritavaraa ja erittäin halpaa ja eri vahvuisia, tuo on keskivahvaa. pehvanaluset vai mikskä niitä nyt kutsutaan ovat ihan yhtä hyviä, olivat hiukan kallimpia vaan, vaikka halpojahan ne ovat, mutta jos tekee useamman kanattaa ostaa metritavaraa. Itse haen vielä hiukan tiiviimpää ja voi olla että päädyn niihin pehvanalusiin. Netissä kattelin askartelukaupoista, niin ovat hieman tyyriitä. Hieman oheampaa solumuovia kun löytyy ja tiiviimpää sitä voi sitten stanssata ainakin tim holtz ja sissiz stanseilla, muista en tiedä, kun ei ole sillai leikkaavaa reunaa:) laitan kyllä blogiin kokeiluja sitten kun taas innostun:)

Maca kirjoitti...

Ihastuttava maisema sinun ikkunastasi aukeaakin!Hei tuli toive samanlaisesta.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihana on ikkunasi näkymä. Tuon puutarhan minäkin haluaisin.

Jez kirjoitti...

I would love to sit in your other chair in that beautiful garden with you, and perhaps someone would bring us tea and biscuits while we enjoy the peace of the garden. Well you can dream, can't you!

sirkkis kirjoitti...

Sounds wonderful dear Jez! And may be you would make some sketch after our tea:)