maanantai 23. tammikuuta 2023

Sweetie

My design 'Sweetie'
This digital inspiration was made for the Mia's theme 'Use a Photo' at Art Journal Journey this month. The harmony of colors was my main target, when I composed the layout for the sweet girl portrait. The girl, frame and  text clip are freebies, and other images old Mischief Circus material.
Have a nice week ahead.
❤️💚🧡
'Kullanmuru'
on digitaalisesti tekemäni työ teemaan 'Valokuva'. Vintag-tyttö on ilmaiskuva, samoin kehys ja teksti. Muu kuvamateriaali on vanhaa MC-materiaalia. 
Designini pääasiana oli luoda väriharmonia tälle ihanalle tytön kuvalle.
Mukavaa uutta viikkoa kaikille.

10 kommenttia:

 1. On kyllä ihana vintagehenkinen työ ja värit ovat aivan täydellisen ihanat

  VastaaPoista
 2. Sweetie is the perfect word for this little girl. And a swan does fit her too. I bet she was sweet but also a times a terror as she has that little look to her. Maybe she was a daddy’s girl. Thanks for sharing this wonderful page with us for Mia challenge at AJJ. And happy new week to you also. HugsErika

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommentistasi 💖 tuo valkoinen tussi on posca tussi, se on maalitussi ja ihan törkeen hyvä. Metsästin sitä eri kaupoista, oli aina loppu ja lopulta löysin sen Sinellistä idea parkista. En ole katsonut onko sitä verkkokaupassa. Kannattaa olla tarkka kun ostaa, tussin kärjissä eroja. Toivottavasti oli apua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta, Silkku. Iso Omenassa on Sinelli, käväisen kysymässä, kun käyn Omenassa. Nyt valmistui Länsimetron jatke ja minuna vastapäätä kaduntoisella puolella on Kaitaan asema. Omena on kahden pysäkin päässä 😀

   Poista
 4. A wonderful journal page , very romantic!
  I wish you a beautiful week, hug Elke

  VastaaPoista
 5. A very beautiful journal page Sirrkis, I love the sweet girl photo you added.
  Yvonne xx

  VastaaPoista
 6. Your colours are certainly very harmonious and the photo of the young girl works so well with them. This is a very pretty and peaceful page for your journal. lovely.
  Hugs, Neet xx

  VastaaPoista

Thank you for the time you take to leave the comment.
Kiitos ajastasi, jonka käytät kommentin jättämiseen.