keskiviikko 13. maaliskuuta 2024

Sydänkäpyset/Sweet hearts

Klikkaa isommaksi, please!
'Voi niitä näpertelyn aikoja.'
Palasin vuosiin 2011-12, aikaan milloin tein käsin ATC-kortteja. Niiden kokoaminen, jos mikä on palasista tekemistä: leikkeistä, koristeista, pitseistä...
Kokosin tämän ATC-koosteen korteista, joiden teemana on lapset/enkelit. Viimeistelin työn kehyksellä, jossa palaset-teema myös toteutuu; sen  tein digitaalisesti, joten lopputulos on hybridi-kollaasi, jonka linkitän Teemakuun Kollaasit 'Palasista tehty'4, maaliskuu 24.
Kiitos, kun pistäydyit ja kommentoit 😊
👼
I combined this collage with my old in 2011-12 hand made ATCs, which were made for the theme 'Children/Angels'. Now I combined them with digital techniques and added the frame with pieces as well. I'm linking it on the theme 'Made with pieces'. Hand made ATCs, if any ones, are made with pieces of scraps, embellishments, laces etc.
If you click the picture, you see it bigger.
Thank you for popping in 😊

7 kommenttia:

  1. Tuli ihan nostalginen olo. Muistaakseni Manumiinalla oli enkelihaastekin hänen blogissaan. Kauniita ovat kullanmuruset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sydänkäpyset kiittävät kivoista kommenteissa 🙋💁💕

      Poista
  2. No nyt on kyllä sydänkäpysiä kerrassaan 💖 niin suloisia että 🌞 ja kortit ihan huippuja kaunokaisia 😊 josko joskus vielä innostut ihan askartelemaan vielä atc-kortteja. Mukavaa viikonjatkoa sinulle 🌞💖❄️✨

    VastaaPoista
  3. I am so taken by this piece. Just beautiful.

    VastaaPoista
  4. Nostan hattua näpräyksen mestarille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, se on niin hauskaa, ettei näppejä saa kuriin 👏😄

      Poista

Thank you for the time you take to leave the comment.
Kiitos ajastasi, jonka käytät kommentin jättämiseen.